Uvod u NeoBux

Posted: April 20, 2014 in optimizacija sajtova 1

zaradi pteko neta NeoBuxje moderna PTC (Paid To Click – Klikni i Zaradi) internet stranica. Počinjete od nule, (nije potrebno ništa uložiti). Vaša zarada zavisi samo od Vas i Vaše volje, a pre svega cilja koji ste sebi zacrtali.
Dovoljno je da kliknete na reklamu koju dobijate od neobux-a, ne morate je gledati, sačekate nekoliko sekundi da se učita i pređete na sledeću. Nećete mnogo zaraditi kliktanjem samo na svoje reklame, već iznajmljenim referalima (Rent Referral) ili direktnim referalima (Direct Referral ). REFERALI su ljudi, koji kao i Vi imaju svoj nalog na neobux-u. Takođe imate opciju da zaradite i putem mini poslova (Mini Jobs ), koji su vam najbolji put da na početku što pre zaradite za svoje prve iznajmljene referale.
Minimalna suma za isplatu je 2 $, koje prebacujete na svoj Payza nalog, sa njega na vaš račun u banci. Isplate su zagarantovane, što se mozete i uveriti na forumu NeoBux. Zbog toga je NeoBux jedna od najsigurnijih PTC stranica, jer uspesno posluje vec 7 godina.

Sa jedne strane imamo Google AdWords a sa druge jedan PTC sajt npr NeoBux

  • Ukoliko neko napravi licnu web stranicu ili blog (u mom slucaju) i zeli da isti bude u vrhu pretrage kada se ukuca trazeni naziv u Google pretrazivacu verovatno nece biti vidljiv u prvih desetak otvorenih stranica na Google sto niko od nas ne zeli vec suprotno, svako zeli da mu sajt ili blog bude na pocetnoj stranici. To se postize tako sto se Googlu preko AdWords uplacuje odredjen iznos a zauzvrat web stranica dobija mesto na vrhu ili dnu pocetne stranice Google pretrage i uokvirena je zutom bojom. Uplacenim iznosom Googlu stranica biva vidljiva na pocetnoj stranici sve dok se ne klikne na nju onoliko koliko se platilo za nju. Npr 100 klikova = 5$. Kada se tom sajtu pristupi vise od 100 puta on se vise nece prikazivati na pocetnoj stranici Googla vec se mora ponovo uplatiti neki iznos.

AdWords_primer

  • Sa druge strane imamo PTC sajt NeoBux kojem nista ne placamo vec koji nas placa da klikcemo na reklame odnosno sajtove koji nam se ponude. Neke od reklama su upravo sa pocetne strane Google pretrage za koje je neko platio da se bas tu pojave. Klikom na tu reklamu mi cekamo samo 3 sec koje su nam u obavezi i nakon toga je zatvaramo tako da nista nismo kupili, citali, registrovali dok je neko sa druge strane izgubio jedan klik na svojoj stranici a da nema nikakve koristi od naseg klika na nju.

NeoBux_Serbia

Jednom recju Google i PTC sajtovi npr NeoBux su povezani jer Google sa jedne strane uzima milionima ljudi novac za prikaz reklame na pocetnoj stranici pretrage dok sa druge strane NeoBux placa za kliktanje po tim istim sajtovima i veza izmedju Googla i NeoBux je ocigledna.

 

NeoBux_registracija

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s